MAGAZIE CASUTA GRADINA NEWTON 7511

Disponibilitate:Disponibil

Casuta de gradina Keter Newton 7511 este o alegere excelenta pentru gradina,  materialul din care este realizata – Evotech de ultima generatie, un compozit avansat care ofera frumusetea natura ... (vezi mai detalii)

9499 lei 8779 lei


Detalii

Casuta de gradina Keter Newton 7511 este o alegere excelenta pentru gradina,  materialul din care este realizata – Evotech de ultima generatie, un compozit avansat care ofera frumusetea naturala a unui finisaj real din lemn in timp ce va salveaza dificultatile de acoperiri si reparatii. 

Casuta de gradina Newton 7511 nu necesita intretinere, aceasta fiind un avanataj inidiscutabil fata de casele de lemn.

Diferenta este vizibila dupa aproximativ un an, cand lemnul necesita o alta protectie si intretinere costisitoare si laborioasă, iar casa din Newton este inca in aceeasi stare ca la inceput.

Constructia nu necesita tratamente suplimentare, ceea ce economiseste mult timp si bani pe specificul scump pentru protecția si conservarea lemnului. Materialele utilizate pentru a face casa nu putrezesc, nu se cojesc, sunt rezistente la conditiile meteorologice nefavorabile.

Usile cu dubla deschidere permit accesul liber la interior. Deschizand ambele usi, se obtine o intrare cu o latime de 141 cm.

Suprafata interioara este de 6.54 m²

Livrare in Arad, in 2-3 zile lucratoare.  Montajul nu este inclus in pret.

 

Specificatii

  • Dimensiuni: 350 x 222 x 252 cm
  • Dimensiunile ambalajului: 227 x 142 x 44 cm
  • Masa netă: 240 kg
  • Culoare: gri-maro

Livrare in Arad, in 2-3 zile lucratoare.  Montajul nu este inclus in pret.

Produse asemănătoare