MAGAZIE CASUTA DE GRADINA ARTISAN 7X7

Disponibilitate:Disponibil

magazia Casuta gradina Keter Artisan 7x7 cu usa dubla este fabricata din material DUOTECH ™, avand un aspect rustic, de imitatie de lemn si o textura granulata foarte ... (vezi mai detalii)

4679 lei 4299 lei


Detalii

magazia Casuta gradina Keter Artisan 7x7 cu usa dubla este fabricata din material DUOTECH ™, avand un aspect rustic, de imitatie de lemn si o textura granulata foarte fina.

DUOTECH ™ este un material proiectat special pentru a construi casute de gradina; rezista la caldura, umiditate, frig si zapada si raze UV, fara sa fie afectate aspectul, functionalitatea si intretinerea.

Are pereti dubli si structura din otel armat, care ofera rezistenta si durabilitate, iar canelurile cu care este prevazut permit asamblarea cu usurinta a panourilor componente.

Panourile DUOTECH ™ au un aspect natural, fiind gata de asamblat imediat dupa ce le desfaceti, nefiind nevoie sa le vopsiti.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale materialului DUOTECH ™ este faptul ca nu necesita intretinere, nu trebuie sa aplicati tratament impotriva ruginei.

Materialul DUOTECH ™ are proprietatea de a putea putea fi vopsit, putand astfel personaliza casuta pentru a obtine aspectul pe care il doriti.

Livrare in Arad, in 2-3 zile lucratoare.  Montajul nu este inclus in pret.

Specificatii

  • Dimensiuni: 214 x 218 x 226 cm
  • Dimensiunile ambalajului: 227 x 132 x 30,2 cm
  • Masa netă: 139 kg
  • Culoare: gri deschis – maro

Livrare in Arad, in 2-3 zile lucratoare.  Montajul nu este inclus in pret.

Produse asemănătoare