Fierastrau pendular Makita 4327

Disponibilitate:Disponibil

Ferastraul vertical Makita 4327 are o putere de 450 W se foloseste la taierea lemnului, plasticului si materialelor metalice. Multitudinea de accesorii optionale si a gamei va ... (vezi mai detalii)

325 lei


Detalii

Ferastraul vertical Makita 4327 are o putere de 450 W se foloseste la taierea lemnului, plasticului si materialelor metalice. Multitudinea de accesorii optionale si a gamei variate de lame il face potrivit pentru taierile curbate si circulare, putand fi folosit astfel in mai multe scopuri.

Masina electrica este dublu izolata, conform standardelor europene, si poate fi conectata la o priza de curent fara contact de protectie. De asemenea, ferastraul Makita ste prevazut cu un maner ergonomic cu suprafata cauciucata, ceea ce-i confera un control si confort sporit.

Ferastraul este dotat cu un buton de reglare a vitezei (intre 500 si 3100 de curse/minut) astfel ca puteti alege viteza cu care doriti sa sectionati materialul. Viteza optima variaza in functie de grosimea materialului ce urmeaza a fi taiat. Este recomandat sa folositi un agent de racire cand executati taieri in metale pentru a creste durata de utilizare a lamei.

Specificatii

Arad

Produse asemănătoare